Απεργία στις τράπεζες

Σοβαρά προβλήματα στις συναλλαγές του με τις τράπεζες αντιμετώπισε σήμερα το κοινό, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε για σήμερα η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος. Αιχμή του δόρατος στις διεκδικήσεις των τραπεζοϋπαλλήλων είναι η υπογραφή νέας κλαδικής σύμβασης εργασίας, αλλά και η διαμαρτυρία τους για τα μέτρα που αποφάσισε η διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας, που αποφάσισε, ουσιαστικά, κλείσιμο υποκαταστημάτων, κάτι που σημαίνει 1.500 απολύσεις.

Σχόλια

  1. Τι ζητούν οι τραπεζικοί υπάλληλοι??? Τι θέλουν όλοι αυτοί οι υποκόμοι των βρικολάκων τραπεζιτών που μας πίνουν το αίμα τόσα χρόνια. Και μη μου πείτε ότι είναι ...φτωχοί εργαζόμενοι και ότι δεν φταίνε αυτοί. Αυτοί φίλε μού είναι ΣΥΝΕΡΓΟΙ στα εγκλήματα των τραπεζιτών. Και γιατί είναι, γιατί δεν κάθεται ο κάθε μεγαλοτραπεζίτης να σκεφτεί ...ας βάλουμε πανωτόκια, ας κλέψουμε τον κόσμο, ας κάνουμε κατασχέσεις, τα τσιράκια του ή μάλλον οι σύμβουλοι του το κάνουν. Όλοι αυτοί οι τραπεζικοί υπάλληλοι σοφίζονται και υλοποιούν αυτά που ταλαιπωρούν τον κόσμο και τους πίνουν το αίμα. Έβαλαν τη μιση Ελλάδα στον Τειρεσία και τι κατάφεραν! Τώρα να πάνε να πνιγούν που έχουν και δικαιώματα. Όπως στρώσανε να κοιμηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.