Πάμε για κατάργηση της βίζας

Δύο συμφωνίες-μνημόνια κατανόησης και συνεργασίας για την πρόληψη του σοβαρού εγκλήματος, που ουσιαστικά ανοίγουν το δρόμο για την κατάργηση της βίζας για τους Έλληνες που θα επισκέπτονται προσεχώς τις Ηνωμένες Πολιτείες, υπέγραψαν η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη με τον Αμερικανό αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Τζέιμς Στάινμπεργκ στο περιθώριο της Συνόδου του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα. Τα μνημόνια αναμένεται να περάσουν προς επικύρωση από το θερινό τμήμα της ελληνικής Βουλής και όπως ανέφερε ο αμερικανός υπουργός οι διαδικασίες προβλέπεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το τέλος του έτους.

Σχόλια

  1. Ολο καταργούν τη βίζα οι αμερικάνοι και όλο παραμένει! Πάλι κάτι θα βρούνε να μην τη καταργήσουν, καμμία οδηγία κλπ κλπ, ξέρουν αυτοι. Εμείς δεν ξέρουμε που τους δίνουμε σημασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.