[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Προχωράει το σχέδιο Μπουτάρη για φύλαξη των εβραϊκών μνημείων της Θεσσαλονίκης

Προχωράει το σχέδιο του απερχόμενου Δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, για 24ωρη φύλαξη των εβραϊκών μνημείων της Θεσσαλονίκης.Όπως ενημερώνει ο ίδιος ο δήμαρχος, με ανάρτησή του στο Twitter, την ερχόμενη Παρασκευή συγκαλεί σύσκεψη φορέων (Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Αστυνομία), προκειμένου να συζητήσουν την πρότασή του για 24ωρη φύλαξη των μνημείων αυτών.


    1. “Είναι χρέος μας απέναντι στους νεκρούς και την ιστορία της πόλης μας όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να καταπολεμήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τις φασιστικές αυτές συμπεριφορές”, προσθέτει χαρακτηριστικά.

  1.  

  2. Η πρόταση Μπουτάρη κατατέθηκε μετά το βανδαλισμό του μνημείου που υπάρχει στο κάμπους του ΑΠΘ, το οποίο, ως γνωστόν, χτίστηκε πάνω στα παλιά εβραϊκά νεκροταφεία που είχαν καταστραφεί τον καιρό της Γερμανικής Κατοχής.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]