[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

Πλήρης σύγχυση για το θέμα της Α ΠροβλήταςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 28/11/2016._ Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, μετά τις τοποθετήσεις που έγιναν σήμερα,
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, για το θέμα της Α Προβλήτας του λιμανιού της πόλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Οι σημερινές τοποθετήσεις τόσο του δημάρχου, όσο και παραγόντων του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνουν την πλήρη σύγχυση που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα για το θέμα της Α Προβλήτας.

Επίσης, αν υιοθετήσουμε τις κατηγορίες που εξακοντίζει ο δήμαρχος, με βαρείς χαρακτηρισμούς, κατά των μελών του δ.σ. του ΟΛΘ Α.Ε., τότε μιλάμε για έναν φορέα που δεν μπορεί να επιφέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα στο θέμα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης -και αυτό είναι τραγικό για την πόλη. Αν δεν είναι έτσι, ο δήμαρχος ξεφεύγει για άλλη μία φορά σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς χωρίς να προσφέρει το παραμικρό σε αυτήν την τόσο σημαντική υπόθεση για το μέλλον της Θεσσαλονίκης».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]