[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

Πλήρης σύγχυση για το θέμα της Α ΠροβλήταςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 28/11/2016._ Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, μετά τις τοποθετήσεις που έγιναν σήμερα,
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, για το θέμα της Α Προβλήτας του λιμανιού της πόλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Οι σημερινές τοποθετήσεις τόσο του δημάρχου, όσο και παραγόντων του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνουν την πλήρη σύγχυση που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα για το θέμα της Α Προβλήτας.

Επίσης, αν υιοθετήσουμε τις κατηγορίες που εξακοντίζει ο δήμαρχος, με βαρείς χαρακτηρισμούς, κατά των μελών του δ.σ. του ΟΛΘ Α.Ε., τότε μιλάμε για έναν φορέα που δεν μπορεί να επιφέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα στο θέμα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης -και αυτό είναι τραγικό για την πόλη. Αν δεν είναι έτσι, ο δήμαρχος ξεφεύγει για άλλη μία φορά σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς χωρίς να προσφέρει το παραμικρό σε αυτήν την τόσο σημαντική υπόθεση για το μέλλον της Θεσσαλονίκης».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]