ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, 28/11/2016._ Η ήττα από τον Ατρόμητο και -κυρίως- το πώς διαμορφώθηκε το 3-4 μέσα στην Τούμπα, ήταν η θρυαλλίδα για την αποψινή έκρηξη του Βλάνταν Ίβιτς.


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ άστραψε και βρόντηξε και είπε: «Ή θα μείνω εγώ η θα φύγουν κάποιοι άλλοι»!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πρώτα μίλησε για λάθη που δεν γίνονται:

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, βάλαμε δυο γκολ, μπορούσαμε και άλλα. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος τα πράγματα γύρισαν ανάποδα, κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποια λάθη που δεν γίνονται. Θα συζητήσω με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω εγώ σε λίγο, ή θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα, το λάθος είναι δικό μου, γιατί στην αρχή έχω κάνει κάποια πράγματα που δεν υπολόγισα και την τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση. Για αυτό το λόγο θα έχω συζητήσεις σε λίγο», τόνισε.

Επέμειναν να πει τι ήταν αυτό που άλλαξε: «Άλλαξα κάποιους παίκτες. Δεν θέλω να πω ονόματα…», απάντησε. Και δε δίστασε να αφήσει σαφές υπονοούμενο κατά κάποιων που κάνουν τους δημοσιογράφους: «Κοιτάξτε, δεν λέω ότι κάποιοι ίσως να μην μπορούν, απλά μπορεί να μην θέλουν. Πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς εδώ, γνωρίζετε» είπε, δείχνοντας πως όσα είχε καταγγείλει ο Αναστασιάδης  όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ, απλά... συνεχίζονται. Και πρόσθεσε:

«Σήμερα ήταν πιο ξεκάθαρο. Γιατί φαίνεται το τελευταίο καιρό πως κάποιοι έχουν πρόβλημα. Και μέσα στα αποδυτήρια και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, τις τελευταίες 20 μέρες με ένα μήνα. Για αυτό λέω, θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω τι πιστεύω εγώ και από εκεί και πέρα, τις αποφάσεις τις παίρνουν αυτοί που είναι πιο πάνω από εμένα. Εγώ πρέπει να τον ενημερώσω για κάποια πράγματα που δεν γνωρίζει».

Τα λόγια του Ίβιτς κίνησαν τις εξελίξεις. Ενώ η ομάδα έφυγε από την Τούμπα με το λεωφορείο της αποστολής, ο ίδιος παρέμεινε στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο. Επίσης, κανείς δεν είδε στο λεωφορείο τους δύο αρχηγούς, τον Τζαβέλλα και τον Γλύκο, που ήταν στην αποστολή.