ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 29/11/2016. _ Δεν το ΄βαλε κάτω ο Άρης. Προσπαθούσε ως το 90' και πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας που τον φέρνει, με το ένα πόδι, στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.


Οι γηπεδούχοι ήταν, σαφώς, καλύτεροι στο β μέρος. Από συγκυρία, όμως κι ένα πέναλτι, βρέθηκαν πίσω με 1-3. Για 10' οι παίκτες του χάθηκαν και φάνηκε να τα παρατούν, όμως βρήκαν τις δυνάμεις και αντεπιτέθηκαν, παίρνοντας αυτό που δικαιούνταν -αν και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με την πίεση που άσκησαν και τις αδυναμίες του Αστέρα να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, ο Άρης θα μπορούσε άνετα να πάρει το δεύτερο τρίποντο...

Στο πρώτο μέρος ο Άρης μπήκε με ενθουσιασμό, αλλά δέχτηκε νωρίς γκολ. Μόλις οι παίκτες του ισορρόπησαν το παιχνίδι και ισοφάρισαν, ήρθε το δεύτερο τέρμα του Αστέρα και εκεί φάνηκε πως οι γηπεδούχοι δε θα είχαν τις δυνάμεις.

Στο ημίχρονο, όμως, φαίνεται πως ο Αναστόπουλος έκανε ό,τι έπρεπε στα αποδυτήρια και, με δύο αλλαγές, άλλαξε το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του. Αυτό ήταν. Ο Άρης έπαιξε με ορμή και τη δύναμη που του δίνει η φανέλα και έφθασε στην ισοφάριση, πιέζοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα ακόμη και για τη νίκη, δείχνοντας πως, αν είχε λίγο χρόνο ακόμη μπροστά του, θα τα κατάφερνε ακόμη καλύτερα.

Pre Game

Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα του επιτρέψει να θεωρήσει σίγουρη την πρόκρισή του στο β γύρο του κυπέλλου Ελλάδος, αναζητά σήμερα, ο Άρης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η απουσία του Νίκου Καράμπελα από την αποστολή του σημερινού αγώνα έχει εξήγηση, καθώς δεν οφείλεται σε κάποιον τραυματισμό ή σε κάποια απόφαση τακτικής του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο 30χρονος μπακ επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, ζήτησε να απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι και να λείψει για λίγα 24ωρα από τη Θεσσαλονίκη, κάτι που έγινε άμεσα αποδεκτό από τον 58χρονο προπονητή των «κιτρινόμαυρων».

Στην αποστολή του Αστέρα για το σημερινό ματς με τον Αρη συμπεριλήφθηκε ο Πότσι Τσάβες και ο Αργεντινός είναι το «νέο» πρόσωπο των Αρκάδων. Οι οποίοι σε ακόμη ένα ματς δεν θα έχουν τους Γκόντο, Κουρμπέλη και Φαρίνια, ενώ εκτός για να πάρουν «ανάσες» έμειναν ορισμένοι βασικοί όπως οι Ντοναρούμα, Γιαννούλης.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 26' Μπαργκάν, 85' Τάτος, 87' Τάτος (πεν.)  / 14' Μάσα, 29' Ιωαννίδης
Δοκάρια: - / -
Διαιτητής: Καραντώνης
Κίτρινες: - / 42' Τσουκαλάς, 82' Ευαγγέλου
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Άρης (Νίκος Αναστόπουλος):  Διούδης, Τζανακάκης (66΄ Νέτο), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας, Ντούνης (46΄ Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν, Γκουεράο (46΄ Παυλίδης).
Στον πάγκο: Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Παυλίδης, Νέτο, Κασιάνος, Καρβούνης
Αστέρας (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):  Κοσίτσκι, Κυργιακόπουλος, Μπέρτος, Κότσιρας, Ευαγγέλου, Στανισάβλιεβιτς (63΄ Ιγκός), Χαντανί, Τσουκαλάς (46΄ Πότσι), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46΄ Δημούτσος), Μάσα.
Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Καλτσάς, Τσάβες, Δημούτσος, Σίλβα, Ιγκλέσιας, Συρεγγέλας

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό


Περιμένετε να φορτώσει το liveblogging. Στη συνέχεια η εφαρμογή ανανεώνεται αυτόματα