andritsos_giannis_02.jpg
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Γιάννης Ανδρίτσος με το συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» θα συμμετάσχει την Κυριακή 6 Απριλίου στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

 
Θα στείλει, έτσι, το δικό του αθλητικό και πολιτιστικό μήνυμα.
«Συμμετέχουμε για στηρίξουμε τον αθλητισμό που αγαπάμε και μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές. Θέλουμε να ζήσουμε μια αθλητική εμπειρία αναδεικνύοντας τον τόπο μας με τη λαμπρή ιστορία αλλά και τους ανθρώπους του που έχουν τη δυνατότητα να τον ανεβάσουν πιο ψηλά . Είμαστε άνθρωποι της αυτοδιοίκησης , της συνεργασίας, της προσφοράς και οφείλουμε να είμαστε παρόντες σε γεγονότα τέτοιας εμβέλειας που ενώνουν την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη και προβάλλουν σ όλο τον πλανήτη τα αθλητικά ιδεώδη. Ο Μέγας Αλέξανδρος αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο το οποίο τιμούμε και προβάλλουμε. Η Πέλλα αξίζει τύχη και θα αγωνιστούμε για να της την προσφέρουμε. Με τη δική μας παρουσία στη διοργάνωση ως κάτοικοι της περιοχής ,στέλνουμε μήνυμα ενότητας, συμμετοχής, αγωνιστικότητας και διεκδίκησης . Παράλληλα στέλνουμε και μήνυμα καθαρής, αγνής και άδολης προσφοράς με όρους διαφάνειας και ευπρέπειας που εμπεριέχει ο αθλητισμός. Λέμε ναι στον αθλητισμό, στο περιβάλλον, στις συμμετοχικές δράσεις καθώς ξέρουμε να συνεργαζόμαστε .Επιπλέον στέλνουμε και ένα τουριστικό μήνυμα. Η Πέλλα είναι πανέμορφη καλεί τουρίστες απ όλο τον κόσμο να τη γνωρίσουν και να την αγαπήσουν. Δίνουμε λοιπόν, ραντεβού την Κυριακή 6 Απριλίου. Θα είμαστε . Θα τρέξουμε για την Πέλλα διαμορφώνοντας άλλες συνθήκες διεκδίκησης. Τρέχουμε…για τον τόπο μας».

Ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώνεται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας και όλους τους Δήμους από τους οποίους διέρχεται η διαδρομή. Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ε.Ο.Ε., του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και υποστηρίζεται από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης και πλήθος θεσμικών υποστηρικτών και εθελοντικών φορέων.