Το Δήμο Εμμ. Παππά θα επισκεφθεί σήμερα, στις 11 το πρωί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Θα συνοδεύεται από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει στο κέντρο Κομπολόι, στο Νέο Σούλι.
Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης αναμένεται να αναφερθεί στον φλογερό πατριώτη, τον Εμμ. Παππά που ηγήθηκε στα 1821 της προσπάθειας του σκλαβωμένου Μακεδονικού Ελληνισμού για την απελευθέρωση από την Οθωμανική τυραννία. Θα τονίσει πως «το παράδειγμά του, η θυσία του, το αδούλωτο πνεύμα του, επισημαίνουν, την υποχρέωσή μας να κρατήσουμε ψηλά τις σημαίες, να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας, να μην ξεχάσουμε ποτέ πως η Μακεδονία δεν πωλείται».
Θα επισημάνει επίσης, τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής μέσω της εξασφάλισης των κονδυλίων για να αξιοποιηθεί ο πλούτος της Μακεδονικής γης.
Ο κ. Ψωμιάδης θα εμφανιστεί ενωτικός τονίζοντας πως «όλοι μαζί» πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα κόμματα και από κοινού να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον. «Οι Μακεδόνες θέλουν έναν περιφερειάρχη που θα λέει τα πράγματα απλά, σταράτα, μπεσαλίδικα. Που ακούει τον αγρότη, τον μικρομεσαίο, το νέο, τον επιχειρηματία».
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης θα αναφερθεί στη δυναμική παρουσία του Π. Ψωμιάδη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στη διεκδίκηση κονδυλίων από την κεντρική κυβέρνηση για την υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»