Άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο το σπίτι αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη. Βανδάλισαν την είσοδο της πολυκατοικίας πετώντας κόκκινη μπογιά και σκορπίζοντας τρικάκια με το σύνθημα «το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης».
Το περιστατικό συνέβη σήμερα Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2026, τα ξημερώματα και οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Ήδη εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, όπως και οι περίοικοι.

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.