Σκοτώθηκε 49χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες, γύρω στις 20:15, στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Μαλακοπής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος, κινούμενος στο ρεύμα προς ανατολικά, έχασε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί», διαδοχικά, σε πινακίδα και στηθαίο ασφαλείας και ανατροπή εκτός οδοστρώματος.
Διασώστες που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του. Έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει η Τροχαία.

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.