Για πρώτη φορά αποκτά Δημοτική Αστυνομία ο Δήμος Χαλκηδόνος, με την ορκωμοσία έξι δημοτικών αστυνομικών, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου.
Μετά την ορκωμοσία τους και την ανάληψη των καθηκόντων τους, οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί αναμένεται να συμβάλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση των ελέγχων και των περιπολιών σε όλη την έκταση του Δήμου, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την τήρηση της νομιμότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας.
Η ίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας υπήρξε βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, από την αρχή της θητείας της, καθώς η παρουσία της υπηρεσίας κρίνεται καθοριστική για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την εξυπηρέτηση των δημοτών.
«Καλωσορίζουμε τους νέους δημοτικούς αστυνομικούς στην οικογένεια του Δήμου μας», δήλωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος τονίζοντας ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα για την ενίσχυση της οργάνωσης και της λειτουργικότητας του Δήμου. «Η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας έρχεται να καλύψει πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη, την εξυπηρέτηση και την καθημερινή παρουσία δίπλα στον πολίτη. Είμαι βέβαιος ότι οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί θα επιτελέσουν το έργο τους με υπευθυνότητα και συνέπεια, συμβάλλοντας σε έναν πιο ασφαλή και καλύτερα οργανωμένο Δήμο για όλους», είπε ο δήμαρχος.

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.