Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση αφέθηκε, μετά την απολογία του στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος που κατηγορείται για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό των «κιτρίνων» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου από τον Παναθηναϊκό.
Στην απολογία του ο 22χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία του εμπρησμού, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, καθώς την ώρα που προκλήθηκε η πυρκαγιά βρισκόταν σε «φαστφουντάδικο» και στα γραφεία συνδέσμου του Άρη. Μάλιστα, προσκόμισε, δια του συνηγόρου του, βεβαιώσεις αυτοπτών μαρτύρων, ενώ ένας ακόμη μάρτυρας κατέθεσε διά ζώσης στον ανακριτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος κατέθεσε ότι δουλεύει περιστασιακά στην ασφάλεια των ποδοσφαιριστών του Άρη και για τις υπηρεσίες αυτές αμείβεται από την ΠΑΕ κι αμφισβήτησε πως απεικονίζεται στο σχετικό βίντεο που αξιοποίησε η Αστυνομία.
Με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 7.000 ευρώ.