Συνεχίζεται, ως αυτήν την ώρα, το γλέντι των φίλων του ΠΑΟΚ για το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας της ομάδας - το πιο μάγκικο, όπως χαρακτηρίζεται από όλους, αφού, με ένα καταπληκτικό φίνις, ο Δικέφαλος κέρδισε όλα τα ντέρμπι (τέσσερα συνεχόμενα) και στέφθηκε πανάξιος πρωταθλητής Ελλάδος για το 2024!
Με το που ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Άρη σφύριξε τη λήξη, άρχισε και το πάρτι των πρωταθλητών. Πρώτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης». Παίκτες και προπονητής έγιναν ένα κουβάρι, με τον Λουτσέσκου να πανηγυρίζει έξαλλα. 
Ακολούθησε το... δεύτερο ημίχρονο στα αποδυτήρια του γηπέδου. Οι ποδοσφαιριστές ανέβηκαν πάνω στους πάγκους, άνοιξαν τις πρώτες μπίρες και το γλέντησαν με την ψυχή τους.
Τρίτο ημίχρονο στο... λεωφορείο που τους πήγε από το Κλ. Βικελίδης στην Τούμπα. Οι πιο... θερμόαιμοι, όπως ο Βιερίνια, ο Κωνσταντέλιας, ο Μιχαηλίδης κι ο Τάισον, ανέβηκαν στην οροφή κι έφθασαν έτσι στο γήπεδο!
Την ίδια ώρα, χιλιάδες ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που έφθαναν στην Τούμπα, για να γλεντήσουν, όλοι μαζί, για το πρωτάθλημα. Σύντομα γέμισε ο αγωνιστικός χώρος, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος των κερκίδων.
Άλλοι προτίμησαν να πάνε απευθείας στο Λευκό Πύργο, όπου στήθηκε άλλο γλέντι, για να περιμένουν παίκτες και φίλους να φθάσουν με το κύπελλο του πρωταθλητή, για να συνεχιστεί το πάρτι.
Γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα κατέστη δυνατό να γίνει η απονομή του τροπαίου στην Τούμπα.
Ως αυτήν την ώρα, το πάρτι συνεχίζεται!