Σε τέσσερα σημεία του οδικού δικτύου της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται, σήμερα, έργα.
Αναλυτικά:

Στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί, από σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, εργασίες κοπής πρασίνου. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται εργασίες κοπής πρασίνου δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, επί των ερεισμάτων, ανά κατεύθυνση και τμηματικά, από τη Χ.Θ. 3+500 (γέφυρα Δενδροποτάμου) μέχρι τη Χ.Θ. 52+900 (Ισόπεδος κόμβος Μελισσίου). Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί, από την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 και με διάρκεια μίας εβδομάδας, ασφαλτικές εργασίες, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν ασφαλτικές εργασίες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών, μετά τη διασταύρωσή της με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς και έως το “Κτήμα Γκούντα”.

Στην 15η Επαρχιακή Οδό (Λαγκαδά- Κολχικού- Βόλβης- Ρεντίνας) η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί εργασίες σήμανσης από σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για εργασίες οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της 15ης Επαρχιακής Οδού (Λαγκαδά - Κολχικού - Βόλβης – Ρεντίνας), από τη διασταύρωση της 11ης Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά (στο ύψος της Πυροσβεστικής) προς το Κολχικό έως τη Ρεντίνα (διασταύρωση με την Εθνική Οδό 2) και σε συνολικό μήκος περίπου 50 χλμ.. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση.

Στην Επαρχιακή Οδό Κ6 (Καρτερές- Στεφάνια- Όρια Νομού προς Κιλκίς) η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί ασφαλτικές εργασίες, από την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 και με διάρκεια μίας εβδομάδας, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν ασφαλτικές εργασίες στην Επαρχιακή Οδό Κ6 (Καρτερές- Στεφάνια- Όρια Νομού προς Κιλκίς), πριν και εντός του οικισμού των Καρτερών και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.