Μπορεί η Καρδίτσα να ΄ναι τελευταία στον πίνακα της βαθμολογίας, παρόλα αυτά απόψε κέρδισε με 80-71 τον Άρη που φιγουράριζε στην έκτη θέση και φλερτάρει με τα πλέι οφ του πρωταθλήματος...
Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Μπουχάναν με 18 πόντους. Για τον Άρη πρώτος σκόρερ ο Μπάνκστον με 13. Αυτοί οι δύο ήταν και οι κορυφαίοι του αγώνα.
Το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα είχε... ζουμί: Είχαμε ένταση χωρίς ιδιαίτερο λόγο, καθώς η απόφαση του Ρομπέρτο Γκάλινατ να εκτελέσει επίθεση με το σκορ στο 80-69 οδήγησε σε νεύρα ανάμεσα σε εκείνον και στον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Οι δύο παίκτες ξέσπασαν ο ένας προς τον άλλο, όλοι μπήκαν στη μέση για να τους ηρεμήσουν και όσο οι διαιτητές εξέταζαν σε νεκρό χρόνο το video για να τιμωρήσουν τους υπαίτιους, η ένταση μεταφέρθηκε στην εξέδρα, ακριβώς πάνω από τον πάγκο του Άρη. Κάποιοι πήγαν στους Θεσσαλονικείς, εκείνη τη στιγμή φίλοι των κιτρινόμαυρων κατέβηκαν από τα ψηλά της εξέδρας, ενώ ο Γιώργος Σιγάλας ανέβηκε στην κερκίδα για να βρεθεί η λύση στο... πρόβλημα που προέκυψε κυριολεκτικά από το πουθενά.
Στο παιχνίδι τώρα: Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με τους γηπεδούχους να δέχονται απίθανη υποστήριξη του κόσμου. Αυτοί ήταν που έσπρωξαν την Καρδίτσα στην τέταρτη νίκη της σε πέντε εντός έδρας αγώνες στη Stoiximan Basket League. Τα στατιστικά δε λένε ψέματα. Υπάρχει πλήρης ισορροπία με ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων στις ασίστ και πολύ μικρή διαφορά στα ποσοστά των σουτ. Ακόμη και τα ριμπάουντ είναι δύο περισσότερα για τον Άρη!
Οι περίοδοι: 23-19,  44-38, 59-58, 80-71
Οι συνθέσεις:
Καρδίτσα (Παπανικολόπουλος): Γουάιτ 10, Μπουχάναν 18, Καμπερίδης 2, ΜακΚάλουμ 16(3 τρ.), Μακ 7, Δίπλαρος 5 (1 τρ.),  Χρηστίδης 4, Σίμπερτ 7(2 τρ.), Γιάνκοβιτς 9, Τζόουνς 2.
Άρης (Καστρίτης): Σταρκ 8(1 τρ.), Μπλούμπεργκς 8 (1 τρ.), Μποχωρίδης 12 (2 τρ.), Ντε Σόουζα 1, Γκάλινατ 18 (3 τρ.), Σλαφτσάκης, Σανογκό, Τολιόπουλος 11,  Πρσίδης, Μπάνκστον 13.