Στο Πρωθυπουργικό Γραφείο της Θεσσαλονίκης έφθασε, σήμερα το ζήτημα του αν πρέπει ή δεν πρέπει να φυλάσσονται οι αθλητικοί χώροι από τους αστυνομικούς, ή η αστυνομική παρουσία θα πρέπει να περιορίζεται εκτός γηπέδων.
Το ζήτημα έφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θ. Τσαϊρίδης, ο οποίος, μαζί με άλλους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ συναντήθηκε, σήμερ,α με το επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Μ. Μπεκίρη.
Η σχετική ανακοίνωση, από το Γραφείο Πρωθυπουργού ήταν ιδιαίτερα λιτη και δεν περιελάμβανε λεπτομέρειες για το είδος της συζήτησης. Περιορίστηκε σε μια γενικόλογη τοποθέτηση. Μάλιστα, η συνάντηση με τους συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας συμπεριλήφθηκε στην ανακοίνωση και των υπολοίπων συναντήσεων του κ. Μπεκίρη.
Επί λέξη, η ανακοίνωση αναφέρει: "Παράλληλα στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί στο γραφείο του ο κύριος Μπεκίρης υποδέχθηκε τους κυρίους Θεόδωρο Τσαϊρίδη και  Γίώργο Χατζόπουλο, Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με τους οποίους και συνομίλησε για θέματα που αφορούν στον κλάδο".
Θα μπορούσε, βέβαια, κάποιος να πει "τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια", αφού όπως είναι φυσικό, τον "κλάδο" απασχολεί πρωτίστως η υγεία του συναδέλφου τους που έπεσε θύμα χούλιγκαν έξω από το κλειστό του Ρέντη -και καλά κάνει, αφού ο άνθρωπος πήγε για την υπηρεσία του και βρέθηκε να χαροπαλεύει, ενώ ήδη έχασε και το ένα του πόδι.
Οι πληροφορίες μας δεν φθάνουν στο τι απάντησε -αν απάντησε- ο κ. Μπεκίρης, αλλά μόνον στο ότι το θέμα τέθηκε μετ' επιτάσεως και υπογραμμίστηκε η μόνιμη θέση των αστυνομικών, ότι τα γήπεδα είναι ιδιοκτησίες των ΠΑΕ κι αυτές πρέπει να τα ελέγχουν...

Γράφει ο Περαστικός