Σε πενταετή κάθειρξη καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής που παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της δημοσιοποίησης - μέσου Διαδικτύου - υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου. 
Κάνοντας δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δικαστήριο αναβάθμισε την επίδικη πράξη σε κακούργημα (από πλημμέλημα), κρίνοντας ότι ο κατηγορούμενος ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα. Οι δικαστές δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό, ενώ αποφάσισαν να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής ενόψει του επόμενου βαθμού δικαιοδοσίας (Πενταμελές Εφετείο), με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ.
Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από αίτημα της πλευράς της παθούσας. 
Στην απολογία του ο 60χρονος φέρεται να αποδέχθηκε την πράξη του, τονίζοντας όμως ότι δεν ενήργησε με σκοπό να προκαλέσει βλάβη στην καταγγέλλουσα. Υποστήριξε δε, κατά πληροφορίες, ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου. 
Η παραπάνω υπόθεση - η πρώτη από τις τρεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, με κοινό ποινικό αντικείμενο - έφτασε στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ύστερα από διαδοχικές εφέσεις κατά της προηγούμενης απόφασης του Πλημμελειοδικείου με την οποία ο 60χρονος είχε καταδικαστεί σε πενταετή φυλάκιση, με αναστολή, (και επιπλέον χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ). Μεταξύ αυτών που είχαν ασκήσει έφεση ήταν ο εισαγγελέας, με το σκεπτικό ότι το συγκεκριμένο αδίκημα (παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κατ’ εξακολούθηση) θα έπρεπε να αναβαθμιστεί στην κακουργηματική του μορφή, όπως κι έγινε. Υπό αυτές τις συνθήκες, η προηγούμενη απόφαση ακυρώθηκε. 
Ως κακούργημα - άλλωστε - αντιμετωπίστηκαν οι δύο άλλες δικογραφίες που αποκαλύφθηκαν τον Δεκέμβριο του 2021, για τις οποίες είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του. 
Σε δάκρυα ξέσπασε η γυναίκα που είχε καταγγείλει τον γνωστό παρουσιαστή όταν άκουσε την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης. Η καταγγέλλουσα και πρώην σύντροφος του παρουσιαστή μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα όσα έχει βιώσει, ενώ τόνισε ότι θα περίμενε να ακούσει μία συγγνώμη από τον δράστη. Όπως παραδέχτηκε, η όλη διαδικασία την έχει εξαντλήσει ψυχικά. 
«Νιώθω πάρα πολύ κουρασμένη απ’ όλη αυτή τη διαδικασία, με έχει εξαντλήσει όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία πέντε χρόνια. Αισθάνομαι απογοήτευση από τη, στάση του. Περίμενα να ακούσω την δική του θέση, γιατί δεν με κάλυψαν όσα είπε», είπε. 
Η καταγγέλλουσα σημειώνει ότι δεν άκουσε την αλήθεια από τον πρώην παρουσιαστή, ούτε τον λόγο που έκανε ό,τι έκανε, με αποτέλεσμα να στιγματιστεί η ίδια και να πληγεί ψυχικά.