Μετά την εκρηκτική τους εμφάνιση στο PowerTrip Festival της California, οι θρυλικοί Judas Priest κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο single τους ‘Panic Attack’, μέσω της Panik Records/Sony Music.

Στην εμφάνιση τους αυτή, η μπάντα αποκάλυψε μπροστά σε 100 χιλιάδες θαυμαστές πως το επερχόμενο album τους ‘Invincible Shield’ θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στις 8 Μαρτίου 2024.

To ‘Panic Attack’ είναι οι Judas Priest στα καλύτερά τους, με κιθάρες και δυνατά φωνητικά που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό θαυμαστή τους.

Το επιτυχημένο metal group με το νέο έτος θα ξεκινήσει και την νέα του παγκόσμια περιοδεία από την Γλασκώβη στις 11 Μαρτίου.

Τα τελευταία 50 χρόνια, οι Judas Priest έχουν πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια albums παγκοσμίως και έχουν παίξει μουσική στα μεγαλύτερα στάδια. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει μία μοναδική ταυτότητα σε ότι κάνουν, κάνοντας το group πολύ επιδραστικό για τις νέες γενιές.  Κάθε χρόνος που περνάει, η μουσική κληρονομιά των Judas Priest μεγαλώνει και η πορεία τους συνεχίζεται, αλλά σίγουρα μερικά από τα πιο νέα highlights τους είναι που επιτέλους μπήκαν στο Rock & Roll Hall of Fame το 2022 και ολοκλήρωσαν την sold-out περιοδεία τους για τα 50 χρόνια καριέρας.  Καθώς πλησιάζουμε στο 2024, οι Judas Priest είναι σίγουρο πως ακόμη διατηρούν την θέση τους ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες Βρετανικές μπάντες στον κόσμο.