Με κορυφαίο τον Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ πήρε ευρεία νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, εκμεταλλευόμενος την ανωτερότητά του σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Είδε, όμως, τον Σαμάτα, να φεύγει τραυματίας από το γήπεδο για να κάνει παρέα στον Νέσμπεργκ...
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από το 1ο λεπτό, όμως η φάση που σημάδεψε τον αγώνα ήταν στο 31' όταν ο Αστέρας έχασε πέναλτι με τον Μιριτέλο. Στα επόμενα λεπτά ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι που το ακύρωσε ο VAR (σωστά πάντως) και από εκεί κι έπειτα ο Δικέφαλος, παίζοντας με δύο ταχύτητες πάνω από τους φιλοξενούμενους, πήρε άνετη και δίκαια νίκη.
Ο Αστέρας κάτι πήγε να δείξει στα τελευταία λεπτά, όταν ο ΠΑΟΚ είχε αρχίσει εμφανώς να σκέπτεται το παιχνίδι για την Κόνφερενς με τη Χαρτς, αλλά ήταν λίγος απόψε.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπα
Γκολ: 22' Μουργκ, 54' Ζίβκοβιτς, 59' Ζίβκοβιτς / -
Δοκάρια: - / 41' Μιριτέλο
Διαιτητές:  Βασίλειος Φωτιάς, Χασάν Κούλα, Βασίλειος Νικολακάκης, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας, VAR Τζήλος - Καλαμπόκης.
Κίτρινες: 45+4' Τάισον, 90' Ράφα Σοάρες / 78' Μουνάφο.  
Κόκκινες: - / -

*Την κίτρινη κάρτα του Βασίλη Φωτιά αντίκρισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, στο πέναλτι που δόθηκε κι εν τέλει ανακλήθηκε από τον διαιτητή από την Πέλλα.