Με άδειες βαλίτσες γυρίζει, από την Κρήτη, στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης, αφού μπήκε με το αριστερό στο εφετινό πρωτάθλημα κι έχασε, τελικά, 3-2 από τον ΟΦΗ στο Γ. Βαρδινογιάννης σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, αλλά άτυχο για τους Θεσσαλονικείς.
Μάλιστα, ο Άρης, που έχει παράπονα, βρέθηκε πίσω με 2-0, κατάφερε να ισοφαρίσει, όμως όπως σε κάθε αντεπίθεση των Κρητικών, λίγα λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι, έχασε τις θέσεις της άμυνας και ξαναβρέθηκε πίσω στο σκορ.
Μπορεί ο Άρης να είχε δύο δοκάρια, μπορεί να φωνάζει για επιθετικό φάουλ στη φάση του 1-0, όμως τα λάθη στην άμυνα ήταν αυτά που δεν του επέτρεψαν να επιστρέψει έστω και με τον έναν βαθμό από το Ηράκλειο.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης
Γκολ: 10' Ντίκο, 38' Θοράρινσον, 90+1' Νέιρα / 40' Μορόν, 68' Φαμπιάνο
Δοκάρια: - / 12' Πάλμα, 86' Πάλμα
Διαιτητές: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ, Παντελής Σπυρόπουλος
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος VAR  Διαμαντόπουλος - Μεϊντανά
Κίτρινες: 31' Καρώ, 48' Γκαγέγκος, 79' Λάρσον, 85' Πασαλίδης, 90+8' Αμπάντα / 37' Φερράρι, 60' Φαμπιάνο, 69' Νταρίντα  
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:   
ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον (83’ Αμπάντα), Βούρος, Καρώ (76’ Πασαλίδης), Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Μπάκιτς (83’ Νέιρα), Τοράλ (61’ Μόσκερα), Ντικό (76’ Φελίπε).  
Άρης (Απόστολος Τερζής): Χουτεσιώτης, Φερράρι, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Εμβοντό (46’ Ντουκουρέ), Ρουπ (80’ Τζούρασεκ), Νταρίντα (90’+3’ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα, Κάρλσον (80’ Ζαμόρα), Μορόν.