Διευρύνεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου. 
Η Χρυσή Κοντάκη δηλώνει ότι στηρίζει τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφια στις εκλογές με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα».
Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Χρυσής Κοντάκη:
«Είμαι γεννημένη το 1989, παντρεμένη με τον Αθανάσιο Λίβα και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Μεγάλωσα στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια η διαδρομή της ενήλικης ζωής μου με έφερε στο Παλαιόκαστρο.
Σπούδασα προσχολική αγωγή και εργάστηκα σε παιδικούς σταθμούς του Ωραιοκάστρου και του Μεσαίου. Με νοσταλγία θυμάμαι το καλωσόρισμα των γονιών και των μικρών μας μαθητών, καθώς ήταν η πρώτη χρονιά λειτουργίας του.
Στα  χωριά του Δήμου μας γνώρισα και έζησα ήθη, έθιμα και παραδόσεις που με ακολουθούν ακόμα. Όπως επίσης την αγάπη, την ανθρωπιά και την αξιοπρέπεια... Η ευγνωμοσύνη  και η αγάπη  για τον τόπο και τους ανθρώπους μας, με έκαναν να δεχτώ την πρόσκληση του δημάρχου μας, Παντελή Τσακίρη, και εύχομαι να φανώ αντάξια των προσδοκιών του. Με τη βοήθεια του Θεού και ''Των ανθρώπων τα έργα" θα προσπαθήσω κι εγώ, όπως κι όλα τα μέλη αυτής της δυνατής ομάδας να δώσουμε στα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει!».
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης, τονίζει: «Και η Χρυσή Κοντάκη στην αυτοδιοικητική μας παρέα! Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε έναν όμορφο αγώνα με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, όπως ακριβώς έχει πορευτεί στη ζωή της!».