Άλλους 12 υποψηφίους παρουσίασε, σήμερα, ο Στέλιος Αγγελούδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την παράταξη "Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη".

Με αφορμή την παρουσίαση των νέων υποψηφίων, ο κ. Αγγελούδης δήλωσε:

«Η Θεσσαλονίκη του αύριο δεν μπορεί να περιμένει. Βάζει τέλος στις αγκυλώσεις που την κρατούσαν καθηλωμένη, στηρίζεται στη συλλογική προσπάθεια ενεργών πολιτών, ανανεώνεται, διεκδικεί και κερδίζει!

Ανακοινώνουμε σήμερα τα ονόματα δώδεκα ακόμη υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, ικανών και δραστήριων συμπολιτών μας που εκτίμησαν την αυτοδιοικητική μας πρόταση και θέλουν να εργαστούν σκληρά για να κερδίσουμε μια καλύτερη Θεσσαλονίκη. Καθαρή, ασφαλή, φωτεινή, με ποιότητα ζωής, μια πόλη πρωταγωνίστρια μεγάλων αλλαγών και ουσιαστικών υπερβάσεων. Στις αυξημένες προκλήσεις του σήμερα απαντούμε με συγκεκριμένο σχέδιο, διεκδίκηση, αποφασιστικότητα, πολλή δουλειά και λίγα λόγια. 

Η ¨Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη¨, όλοι εμείς, θέτουμε ως απόλυτη προτεραιότητα τις ανάγκες των πολιτών, φέρνουμε στο προσκήνιο τα μείζονα ζητήματα της καθημερινότητας, ακυρώνουμε την εγκατάλειψη, τη αδιαφορία και την απαξίωση.  

Γιατί η Θεσσαλονίκη μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστεί!»