Απίστευτο θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα, η οποία βρέθηκε νεκρή από τον ανιψιό της έξω από το ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή κάτω από ένα δέντρο, περίπου 25 μέτρα από το ποιμνιοστάσιό της, έχοντας χάσει περίπου 2 λίτρα αίματος.

Ακόμα οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει στα αίτια του θανάτου της και εξετάζονται δύο σενάρια. Το πρώτο είναι αυτό της ανθρωποκτονίας και το δεύτερο η άτυχη γυναίκα να χτυπήθηκε από ένα κριάρι και να τραυματίστηκε θανάσιμα. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. Η γυναίκα ήταν μικροκαμωμένη, μόλις 1.50 ύψος και 52 κιλά και είχε ενεργό οστεοπόρωση.  Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί. 

Η άτυχη γυναίκα έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας. Ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία, ενώ φως στο μυστήριο θα ρίξουν οι εξετάσεις DNA οι οποίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες.