Την ετήσια λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στο κόσμο ανακοίνωσε και φέτος το γνωστό αμερικανικό περιοδικό «Forbes».  Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι εκείνος που βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας συνολικό εισόδημα 123 εκατομμυρίων ευρώ και αφήνοντας πίσω τους άλλους μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ, οι οποίοι βρίσκονται στο Top-3 με 118 και 109 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα. 

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 108,5 εκατομμύρια ευρώ κι ο Μεξικανός πυγμάχος Κανέλο Αλβάρεζ με 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθούν δύο αθλητές του γκολφ, ο Ντάστιν Τζόνσον με 97 εκατομμύρια ευρώ και ο Φιλ Μίκελσον με 96 εκατομμύρια ευρώ, στην έκτη και την έβδομη θέση αντίστοιχα.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA, Στεφ Κάρι με εισόδημα 91 εκατομμύρια ευρώ κατέλαβε την όγδοη θέση και ο παλαίμαχος κορυφαίος τενίστας Ρότζερ Φέντερερ -που είναι ο μόνος αθλητής που έχει αποσυρθεί από τη δράση και είναι στη σχετική λίστα- την ένατη με 86,5 εκατομμύρια ευρώ.

Την δεκάδα κλείνει ο Κέβιν Ντουράντ των Φοίνιξ Σανς με 81 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 12η. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα των συγκεκριμένων 10 αθλητών φτάνουν συνολικά τα 997 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι αυξημένο κατά 12% σε σχέση με τα 897 της περσινής χρονιάς.