Για τις εκλογές της 21ης Μαΐου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης. 
Για ιδεοληψίες και όχι ιδεολογίες στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Νίκος Καραγιαννακίδης, λέγοντας πως «είναι προνόμιο να λέμε ότι έχει ιδεολογία». Σχετικά με το αν θα μπορέσει να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση ο κ. Καραγιαννακίδης είπε πως «στον πρώτο γύρο είναι αδιανόητο ότι μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση είτε αυτοδύναμη της Νέας Δημοκρατίας είτε κάποιου άλλο κόμματος. Ούτε καν κυβέρνηση ηττημένων μπορεί να υπάρξει. Εάν το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών είναι τέτοιας διαφοράς που δεν αφήνει περιθώρια και αισιοδοξία στον δεύτερο γύρο τότε είναι υπό συζήτηση το πως θα κινηθούνε τα κόμματα». Καταλύτης των εξελίξεων είναι η κάλπη της 21ης Μαΐου. Εκεί θα κριθεί το μέλλον της χώρας. 
Συνεχίζοντας, είπε πως «πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία θα φλερτάρει με την αυτοδυναμία, με το αποτέλεσμα που θα πάρει ήδη από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Γι΄ αυτό ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι μια εκλογική αναμέτρηση υπάρχει αυτή της 21ης Μαΐου. Αυτή θα είναι ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων για την συνέχεια».


Γιατί να ψηφίσουν οι πολίτες Νέα Δημοκρατία

Στο ερώτημα γιατί οι πολίτες να επιλέξουν να δώσουν την ψήφο τους στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίς ο κ. Καραγιαννακίδης απάντησε «διότι αν κρίνει εκ του αποτελέσματος πως ήταν η χώρα το 2019 και πως είναι το 2023 νομίζω ότι η σύγκριση είναι αδυσώπητη».

Γιατί να εμπιστευτούν οι ψηφοφόροι το Νίκο Καραγιαννακίδη

Στο γιατί οι πολίτες να εμπιστευτούν την ψήφο τους στον ίδιο απάντησε «για τον αλπούστατο λόγο ότι προέρχομαι μέσα από την κοινωνία, είμαι ένας από εσάς και πολύ απλός άνθρωπος. Προέρχομαι μέσα από την αγορά, είμαι 22 χρόνια δικηγόρος. Από τότε που με θυμάμαι με θυμάμαι νε εργάζομαι ανελλιπώς. Όταν είσαι μέσα από την κοινωνία νιώθεις τις ανάγκες της κοινωνίας και τα βιώματα των ανθρώπων είναι κοινά, μπορείς να καταλάβεις τι τους απασχολεί και να δώσεις πιο εύκολα λύση στο πρόβλημά τους».

«Είμαστε οι επιλογές μας» είπε κλείνοντας ο κ. Καραγιαννακίδης, προσθέτοντας πως «δεν μπορεί να επιλέξεις έναν άεργο, έναν νάρκισσο και να περιμένεις να ασχοληθεί ποτέ με τα προβλήματά σου και να δώσει λύση σε αυτά».