Στις 24 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδο του Βόλου, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Μετά από αναζήτηση έδρας σε πολλές χώρες, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου και ώρα 20:30. οι δύο «Δικέφαλοι» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το μοναδικό γήπεδο που ήταν σύμφωνο με την προκήρυξη της διοργάνωσης.  Ο αγώνας θα γίνει 20:00 της 24ης Μαΐου και κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση ελήφθη στην στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.
Είχε προηγηθεί άλλωστε η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου προς την ΕΠΟ και δη τον Τάκη Μπαλτάκο, στην οποία ανέφερε ότι ανακαλεί την προηγούμενη απόφασή του και παραχωρεί τελικά το Πανθεσσαλικό στάδιο.
Αν, πάντως, για οποιονδήποτε λόγο, μη προβλέψιμο, δεν μπορέσει να γίνει ο τελικός εκεί στην συγκεκριμένη ημερομηνία, θα διεξαχθεί στο Ελμπασαν της Αλβανίας!
Ο αγώνας βεβαίως θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Οι δύο ομάδες θα λάβουν από 20 προσκλήσεις, ενώ 50 θα λάβει η ΕΠΟ για τους χορηγούς της. Παρούσα επίσης θα είναι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, ενώ υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο ελεύθερης εισόδου μαθητών ως 13 ετών.
Με την απόφαση μειοψήφισαν τα μέλη της ΕΕ, Κουπτσίδης και Δημητρίου, ενώ απών ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που νωρίτερα είχε στείλει επιστολή στην Ομοσπονδία για τον τελικό του Κυπέλλου, απαιτώντας να τηρηθεί η προκήρυξη.