Τους πρώτους 43 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της παράταξης «Όλοι Εμείς» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δρόσος Τσαβλής σε εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του.

Όπως είπε, «η πόλη περνάει πολλά δεινά. Η παρούσα διοίκηση δεν στάθηκε ικανή να ανταπεξέλθει και να ξεπεράσει τα προβλήματα. Ο στόχος μας είναι σαφής, ένας και αδιαπραγμάτευτος: η καθημερινότητα του δημότη» σχολίασε, ενώ προανήγγειλε πως θα συναντηθεί με κάθε έναν ξεχωριστά δημοτικό υπάλληλο από τους 4.500 εάν εκλεγεί, γιατί «θέλω ευχαριστημένους υπαλλήλους».

Έκανε λόγο για μια πόλη βρώμικη καθώς «μυρίζουμε τα σκουπίδια» ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες κοπές δέντρων, που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Είπε, ότι για τον ίδιο η μεγαλύτερη μάχη είναι αυτή της καθημερινότητας. Προανήγγειλε την δημιουργία δημοτικών ιατρείων- πολυιατρείων σε κάθε δημοτική κοινότητα.

«Ο δήμαρχος πρέπει να ασχοληθεί με την πόλη και τα προβλήματα της και να σταματήσει να ασχολείται με τα φαραωνικά έργα. Φτάνει πια ο κομπασμός. Ήρθε η ώρα όλοι εμείς να σηκώσουμε μανίκια και να δουλέψουμε. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Πρέπει να μπει μια τελεία στην ανυπαρξία. Να σταματήσει το κυνήγι στους υπαλλήλους» σημείωσε ο κ. Τσαβλής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας, Παναγιώτης Κοκκόρης, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κουράκης, ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Αβαρλής, ο δημοτικός σύμβουλος Θεόφιλος Πατέλης κα.

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

Τάσος Ανδρεάδης

Απόστολος Ανθόπουλος

Αικατερίνη Αποστολίδου

Αναστασία Αργυροπούλου

Μαρία Αρνάκη

Δημήτρης Βογιατζάκης

Θάνια Γιαννούλη

Δημήτρης Δάφτσιος

Παρασκευή Ευγενή

Έλσα Ζησοπούλου

Σάββας Θεοδοσίου

Σοφία Καλλίνη Χατζοπουλου

Μάνος Καπετανής

Ειρήνη Καπλάνη

Λαμπρινή Καραγιάννη

Ιάκωβος Καφταντζής

Ιωάννης Κοτζαγγελίδης

Εύη Κυρμακίδου

Γιάννος Κωνσταντόπουλος

Ίων Ιωάννης Λαδόπουλος

Ιορδάνης (Ντάνης) Λαδόπουλος

Στρατής Λιμνιός

Παναγιώτης Μανιάτης

Σπυρίδων Μαυρικάκης

Μαρία Μπαγανά

Έλενα Νέικου

Βασίλειος Ξενιτόπουλος

Άννα Παπαδοπούλου

Ζέτα Παπαδοπούλου

Έλσα Παρμάκη

Ανδρονίκη Πασχαλίδου

Δημήτριος Πράπας

Γκρασιέλα Σαμαρινοπούλου

Ιωάννα Σπανού

Μαρία Σφυρή

Χριστίνα Τελλή

Θανάσης Τενεκές

Βασιλική Τσιαΐρη

Αναστασία Φαρμάκη

Σταύρος Χαλατσάκης

Πάνος Χατζηαποστόλου

Θεόπιστος Χουρμουζής

Χρυσόστομος Χρυσοστομίδης