Στην Κηφισιά βρέθηκε σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μίλησε σε πολίτες. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπενθύμισε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ για τους εργαζόμενους ενώ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «τελικά φίλες και φίλοι φαίνεται ότι η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά και ο Τσίπρας είναι με την Πρωταπριλιά γιατί από ψέματα άλλο τίποτα».
Χαρακτηριστικά ο κ.Μητσοτάκης ανέφερε πως «τώρα τόσες επιχειρήσεις ψάχνουν για εργαζόμενους και αυξάνουν τους μισθούς για να μπορέσουν να τους βρουν, αυτή είναι η επιτυχία της οικονομικής μας πολιτικής.
Και μιας σήμερα είναι Πρωτομαγιά, ημέρα των εργαζόμενων είναι ίσως και μία ευκαιρία να σκεφτούμε ποιο είναι το κόμμα, ποια είναι η παράταξη, ποια είναι η κυβέρνηση που αγωνίστηκε για τα συμφέροντα των εργαζόμενων. Ποιοι είναι αυτοί που αύξησαν το βασικό μισθό κατά 20% και τον πήγαν 780 ευρώ. Ποιοι είναι αυτοί που εισήγαγαν την ψηφιακή κάρτα εργασίας για να μπορέσουν όλες οι υπερωρίες να καταγράφονται. Ποιοι είναι αυτοί που αύξησαν τις άδειες μητρότητας και πατρότητας για πρώτη φορά. Για πρώτη φορά έχουμε άδεια πατρότητας. Ποιοι είναι αυτοί που ενίσχυσαν τους ελέγχους στην αγορά εργασίας. Τελικά φίλες και φίλοι φαίνεται ότι η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά και ο Τσίπρας είναι με την Πρωταπριλιά γιατί από ψέματα άλλο τίποτα».