Ο... κύκλος της Αθήνας άνοιξε προχθές με τον Νίκο Ανδρουλάκη, συνεχίστηκε χθες με τον Αλέξη Τσίπρα και σήμερα κλείνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί στο Θησείο, στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου, η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας  στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου Α΄.
Κ. Μητσοτάκης και Αλ. Τσίπρας το πρωί στον τ/σ ΣΚΑΪ. Ο πρόεδρος της ΝΔ στην εκπομπή των Α. Παυλόπουλου-Δ. Οικονόμου και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά.
Στις 8:30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη στους δημοσιογράφους Γ. Παπαδάκη και Μ. Αναστασοπούλου και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" (Τ/Σ ΑΝΤ1).
Στις 13:30 θα είναι προσκεκλημένος των δημοσιογράφων Β. Χιώτη και Ν. Παπαδόπουλου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. 
Στις 19.30 θα μιλήσει στο Ηράκλειο της Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας).
Στην περιοχή όπου ιδρύθηκε το ΚΚΕ, τον Πειραιά, θα γίνει η τελευταία συγκέντρωση ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Στις 20.30 στην πλ. Κοραή θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως - Κοτζιά, στις 21:00.