Διαδικτυακή δημοσκόπηση μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές δείχνει πως ψηφίζει η Κεντρική Μακεδονία.
Στο πρώτο μέρος της έρευνας του aftodioikisi.gr ψήφισαν 1980 άτομα από τις 6-11 Μαΐου η ΝΔ προηγείται με 32% έναντι 27% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 10,5%, 5,5% το ΚΚΕ, 5% το ΜΕΡΑ25, 4,5% η Ελληνική Λύση.
Αναφορικά με τους βουλευτές: 
Στην Α΄Θεσσαλονίκης στη ΝΔ προηγούνται κ.κ. Καλαφάτης και Γκιουλέκας, καθώς και η κα. Ράπτη και ακολουθούν οι: Στ. Σιμόπουλος, Ν. Καραγιαννακίδης, Α, Ευθυμίου, Δ. Γκολιδάκης και Δ. Κούβελας. 
Στο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται η Κ. Νοτοπούλου, η οποία συγκεντρώνει το 40% των σταυρών του κόμματος, ενώ για τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις ανταγωνίζονται έξι υποψήφιοι, καθενός εκ των οποίων το ποσοστό σταυρών δεν ξεπερνά το 20%. Πρόκειται για τους κ.κ. Γιαννούλη, Ρόκο, Στυλιανού, Γεροτζιάφα, Μηταφίδη και Τριανταφυλλίδη. 
Στο ΠΑΣΟΚ προηγείται ο Α. Σαουλίδης και ακολουθούν η Π. Δαλαμπούρα, νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και ο κ. Καστανίδης, εκλεγμένος βουλευτής του κόμματος το 2019.
Στη Β΄ Θεσσαλονίκης: 
Στη ΝΔ προηγούνται οι κ.κ Καράογλου Βαρτζόπουλος και ακολουθούν σε κοντινή απόσταση οι κ.κ. Αναστασιάδης, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος το 2019, και ο κ. Παππάς, ο οποίος είχε τερματίσει τέταρτος και δεν είχε εκλεγεί. 
Στο ΣΥΡΙΖΑ ξεχωρίζουν με τρόπο σαφή οι δύο εκλεγμένοι και το 2019 βουλευτές του κόμματος, ο κ. Φάμελλος και η κα. Αυγέρη. 
Στο ΠΑΣΟΚ ο Α. Γλαβίνας, νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο, προηγείται το εκλεγμένου το 2019 βουλευτή, Γ. Αρβανιτίδη.