Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη διακομίσθηκαν διασωληνωμένοι και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι δύο από τους πέντε τραυματίες του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα.Πρόκειται για έναν 23χρονο και έναν 28χρονο εκ των οποίων ο ένας χειρουργείται ενώ και ο δεύτερος θα χειρουργηθεί μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται. Η κατάστασή και των δύο είναι κρίσιμη. 

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε πάνω σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα

Το δυστύχημα συνέβη όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταματημένα στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 19χρονος, τραυματίστηκαν δύο άτομα σοβαρά και άλλοι τρεις πιο ελαφριά. Τόσο ο νεκρός όσο και οι πέντε τραυματίες επέβαιναν στα δύο ΙΧ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι άλλοι δύο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

 Όλοι οι 77 επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν κανονικά το ταξίδι τους προς Αθήνα με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.