Ειδικές εκπτώσεις για τη διακίνηση προωθητικού εκλογικού υλικού, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας πολιτικών κομμάτων και υποψήφιων, προσφέρουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) ενόψει των εθνικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, για την ταχυδρομική διακίνηση του εκλογικού τους υλικού οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν:

* Εκλογική έκπτωση 40% για τις υπηρεσίες Α’ & Β’ Προτεραιότητας Εσωτερικού

* Εκλογική έκπτωση 25% για τις υπηρεσίες Διαφημιστικού Ταχυδρομείου: Ad Post και Unaddressed Mail

* Εκλογική έκπτωση 20% για τις υπηρεσίες Α’ & Β’ Προτεραιότητας Εξωτερικού

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση,για την καλύτερη εξυπηρέτηση, προτείνεται η έγκαιρη κατάθεση της εκλογικής αλληλογραφίας και η τήρηση συγκεκριμένων κανόνων και οδηγιών που διασφαλίζουν την ταχύτητα και την ποιότητα της διανομής του.

Επισημαίνεται ότι, την περίοδο αυτή, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έχουν προσαρμόσει τον επιχειρησιακό τους σχεδιασμό, προκειμένου να προσφέρουν προσιτές, αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας παράλληλα την κατά προτεραιότητα διακίνηση του εκλογικού υλικού.

Παράλληλα, όλο το προσωπικό των ταχυδρομικών καταστημάτων και το δίκτυο πωλήσεων των ΕΛΤΑ βρίσκονται στη διάθεση των υποψηφίων για την πληρέστερη ενημέρωσή τους και την υποστήριξή τους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ειδική ενότητα «Εκλογική Αλληλογραφία» που έχει δημιουργηθεί στο elta.gr.