Στις εκδηλώσεις του Γ΄ Σώματος Στρατού, για τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο, προστάτη του Στρατού Ξηράς, παρέστη, σήμερα, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

“Η Ελλάδα γίνεται σήμερα πιο ισχυρή από ποτέ. Είναι μια χώρα με περηφάνια και εθνική αυτοπεποίθηση. Που διδάσκεται από το παρελθόν και προχωρά μπροστά με σίγουρα και στέρεα βήματα. Σήμερα, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς, διατρανώνουμε, για άλλη μία φορά: Μπροστά σε αυθαίρετες διεκδικήσεις και ανόητες απειλές, έχουμε τραβήξει κόκκινη γραμμή και δεν κάνουμε πίσω. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, όπου χρειαστεί, με όποιον τρόπο χρειαστεί για την προστασία της κυριαρχίας και των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας. Γιατί υπηρετούμε, με όλες μας τις δυνάμεις, όλοι οι Έλληνες μαζί, την Πατρίδα μας”, τόνισε ο κ. Καλαφάτης, με αφορμή τους σημερινούς εορτασμούς.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού και ξεναγήθηκε στην Έκθεση οπλικών συστημάτων στο χώρο μπροστά από το Διοικητήριο.