Νίκη τίτλου για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία του λεπτά, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.
«Χρυσή» αλλαγή, σε ένα ακόμη ματς για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, διατηρώντας την ομάδα του στην κορυφή της κατάταξης.
Νωρίτερα, o Ντάγκλας Αουγκούστο (85'), που είχε και δοκάρι, είχε ισοφαρίσει το γκολ του Μπερνάρ (38’) με το οποίο είχαν προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι.
Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό από το ξεκίνημά του. Και οι δύο ξεκίνησαν γρήγορα, Ο Παναθηναϊκός πίεζε ψηλά από την αρχή, γνωρίζοντας την επιμονή του Λουτσέσκου στο να χτίζει η ομάδα του παιχνίδι από την άμυνα. Κι όπως  ο μόνος κεντρικός αμυντικός που μπορούσε να βγάλει μακρινή πάσα ήταν, απόψε, ο Ίνγκασον, τα πράγματα γινόταν δύσκολα. 
Παρόλα αυτά ήταν ο ΠΑΟΚ που ξεκίνσηε τον χορό των ευκαιριών, όμως, γρήγορα, δεν κατάφερνε να φέρει την μπάλα στην περιοχή, δέχτηκε το γκολ και βρέθηκε να πιέζει προς το τέλος, όταν το δοκάρι σταμάτησε τον Ντούγκλας. 
Στο β μέρος, ως το 70, τα πράγματα δεν είχαν αλλάξει. Από εκεί κι έπειτα, ο ΠΑΟΚ πίεζε συνεχώς, έχανε καλές ευκαιρίες, ισοφάρισε, αλλά ήρθε μια κακή στιγμή του Ζίβκοβιτς στην άμυνα και, με πέναλτι, ο Παναθηναϊκός πήρε -και πάλι- κεφάλι στο σκορ.
Τα τελευταία λεπτά, που έγιναν... αιώνας, καθώς υπήρχαν αλλαγές, καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων, μανούρες των παικτών και εξετάσεις φάσεων από το VAR, ο Δικέφαλος πίεσε, αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, γκολ του Αουγκούστο ακυρώθηκε, σωστά, ως οφσάιντ συμπαίκτη του.
Πλέον ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει μόνο σε θαύμα ισάξιο της Ανάστασης, για να πάρει το πρωτάθλημα. Φαίνεται δύσκολη ακόμη και η δεύτερη θέση.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: 85' Ντούγκλας / 38' Μπερνάρ, 90+1' Ιωαννίδης
Δοκάρια: 43' Ντούγκλας / - 
Διαιτητές: Ντάνιελ Σίμπερτ, Γιαν Σάιντελ, Ραφαέλ Φολτίν, 4ος Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Κίτρινες: 54' Ντάντας, 60' Κάργας, 90+1' Τάισον, 90+3' Ελ Καντουρί, 90+10' Αουγκούστο / 45+1' Σάντσες, 46' Κουρμπέλης, 81' Μπερνάρ, 82' Βέρμπιτς, 90+3' Κλεϊχέισλερ, 90+5' Σένκεφελντ, 90+8' Μάγκνουσον.
Οι συνθέσεις:  
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (46' Βιεϊρίνια), Ινγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες (74' Ελ Καντουρί), Ντάντας (68' Σβαμπ), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας (83' Μπίσεσβαρ), Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (73' Τόμας).  
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Σπόραρ (70' Ιωαννίδης), Μπερνάρ (81' Βέρμπιτς), Σάντσες (59' Κώτσιρας), Τσέριν (81' Κλέινχεϊσλερ), Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Παλάσιος (59' Μαντσίνι).