«Υπάρχει κίνδυνος να φτιαχτεί μια τέτοια κυβέρνηση τερατογένεσης, μια κυβέρνηση ηττημένων», σχολίασε ο Μάκης Βορίδης στον ΣΚΑΪ.
«Ο κ. Τσίπρας, ενώ λέει αυτό, ταυτόχρονα, λέει και ότι άλλο το τι είναι ο πολιτικός σχεδιασμός και η τακτική των κομμάτων και άλλο η μετεκλογικές δυναμικές που αναπτύσσονται μετά την εντολή του ελληνικού λαού. Δηλαδή, τώρα λέμε κάτι γιατί έχουμε προεκλογικές σκοπιμότητες και μετά τις εκλογές λέει θα δω τα αποτελέσματα και θα δω πως διαμορφώνονται οι συσχετισμοί.
Άρα η κυβέρνηση των ηττημένων με βάση την 2η δήλωση του κ. Τσίπρα, είναι στο τραπέζι και για αυτό έχει μεγάλη σημασία η ψήφος του κόσμου για να καταλάβουμε τους κινδύνους. Δε νομίζω ότι θέλει η Ελλάδα να ξαναζήσει το 2015.
Να ξαναζήσει δηλαδή μια κυβέρνηση στην οποία θα είναι πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας, ο κυβερνητικός εταίρος θα είναι ο κ. Βαρουφάκης, αντί του Καμμένου θα είναι ο κ. Ανδρουλάκης και πάγκο από κάτω στην κυβέρνηση τον Μυθριδάτη, τον Παπαχρηστόπουλο, τον Πολάκη και κυρίως τον Αντώναρο.
Τι θα λύσει αυτή η κυβέρνηση; Τίποτε. Αντίθετα θα συσσωρεύσει τα προβλήματα.
Άρα η ψήφος της 21ης Μαΐου δεν είναι χαλαρή. Είναι ψήφος που θα τελειώσει το σενάρια αυτής της εφιαλτικής συγκυβέρνησης και να μείνει η σταθερά της Νέας Δημοκρατίας.
Το μπροστά ή πίσω είναι αυτό που πρέπει να έχουν όλοι το μυαλό τους» τόνισε ο κ. Βορίδης.