Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ να πλησιάσει την κορυφή, καθώς έχασε, με 0-1 από την ΑΕΚ μέσα στην Τούμπα. Κι αυτό, από... μία φάση:
Από ένα φάουλ που δεν δόθηκε έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, οι φιλοξενούμενοι έκαναν γρήγορη αντεπίθεση, ανάγκασαν την άμυνα του ΠΑΟΚ σε δύο απανωτά λάθη κι ο Αραούχο δεν έχασε την ευκαιρία. Τιμώρησε, με ωραίο γυριστό σουτ.
Στο α μέρος, πάλι, μόλις στο 7', η ΑΕΚ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Βούλγαρος διαιτητής σφύριξε κάτι που κανείς δεν κατάλαβε και η φάση σταμάτησε με δύο παίκτες της ΑΕΚ να βγαίνουν φάτσα με τον Κοτάρσκι κι έναν από αυτούς να σκοράρει. Αν το γκολ μετρούσε, σίγουρα θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι.
Κι ενώ κάποιος αν έκρινε από την πρώτη φάση θα έλεγε πως τζάμπα έχασε ο ΠΑΟΚ, η δεύτερη, με το περίεργο σφύριγμα, έδωσε το άλλοθι στο διαιτητή να μην ξαναδώσει ούτε σπόρι στους γηπεδούχους -και την ΑΕΚ να φωνάζει για σφαγή, πράγμα που είναι πρωτότυπο, αφού αν και εσφαγιάστθη... ενίκησε! Η ΑΕΚ έκοβε κάθε επίθεση του ΠΑΟΚ με δυνατά τάκλιν, τραβήγματα από φανέλες, αγκωνιές και κατάφερνε να αμύνεται άνετα...
Πάντως, εδώ που τα λέμε, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο καλός όσο σε άλλα παιχνίδια, με τα ατού του μακριά από τις καλές επιδόσεις, τον Κωνσταντέλια χαμένο μέσα σε δύο αμυντικούς, τον Νάρεϊ να μην έχει αρχίσει καν το παιχνίδι και τον Ζίβκοβιτς πολύ καλό στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά μέτριο επιθετικά. Οι μέσοι δεν μοίραζαν κάθετο παιχνίδι, ο Ολιβέιρα ήταν άτυχος (είχε δοκάρι) και οι ακραίοι αμυντικοί είχαν αργές επιθέσεις.
Αλλά μη νομίζετε ότι η ΑΕΚ ήταν κάτι φοβερό. Έπαιξαν δυνατά, είδαν πως το στραγάλι ανέχονταν το παιχνίδι τους, τσαμπουκαλεύονταν με το παραμικρό και, λίγο με την κλοτσιά, λίγο με την ταχύτητα, πήραν αυτό που ήθελαν.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: - / 80' Αραούχο
Δοκάρια: 65' Ολιβέιρα / -
Διαιτητές: Αλεξέι Κουλμπάκοφ, Ντμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλίνκα, 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας
Κίτρινες: 3' Σάστρε, 9' Ντούγκλας, 61' Ολιβέιρα. 90+4' Τάισον / 31' Γκατσίνοβιτς, 37' Πινέδα, 53' Αραούχο, 59' Τζαβέλλας, 68' Σιμάνσκι, 90+3' Μάνταλος
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:  
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (46' Ντάντας), Αουγκούστο (85' Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ (61' Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (72' Ελ Καντουρί), Ολιβέιρα (72' Τόμας). 
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (83' Ρότα), Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόσον (46' Λιβάι), Πινέδα (71' Μάνταλος), Αραούχο (83' Τσούμπερ), Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ (63' Ελίασον).