Αν και βρέθηκε να προηγείται με δυο τέρματα διαφορά, ο Ολυμπιακός απέτυχε να κερδίσει τον Άρη, μένοντας στο 2-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.
Καθώς είδαν το 2-0 να γίνεται 2-2 λίγο πριν το τέλος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν από το σοκ, ωστόσο πλην ενός σουτ του Γιώργου Μασούρα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, που έδιωξε εντυπωσιακά ο Σιαμπάνης, δεν απείλησαν άλλο.  
Το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους, μέσα σε αποδοκιμασίες από τους φίλους του Ολυμπιακού, που είδαν την ομάδα τους να μένει τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. Ικανοποίηση, από την άλλη, στον Άρη, ο οποίος παρέμεινε στην πέμπτη θέση και το +1 από τον Βόλο.  
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης
Γκολ: 36' Χουάγκ, 52' Παπασταθόπουλος / 70' Ιτούρμπε, 81' Καμάτσο
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Φάμπιο Βερίσιμο, Φάμπιο Φελισμπέρτο, Νούνο Μάνσο, 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας
Κίτρινες: - / 58' Γκρέι, 86' Καμάτσο.   
Οι συνθέσεις:  
Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονζάλες): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα (55’ Ρέτσος), Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ (74’ Σαμασέκου), Κασάμι, Κανός (42’ Μασούρας), Φορτούνης (73’ Ροντρίγκες), Μπιέλ, Μπακαμπού (74’ Εμβιλά).  
Άρης (Απόστολος Τερζής): Σιαμπάνης, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ (75’ Νταμπό), Νταρίντα (57’ Ετέμπο), Πάλμα (75’ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (57’ Ιτούρμπε), Χριστοδουλόπουλος, Γκρέι (90’+1’ Καμαρά)