Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, από την τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Α Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου. Τον κατηγορεί ότι "την ώρα που 6 στους 10 συμπολίτες μας αδυνατούν να απολαύσουν έστω μια εβδομάδα διακοπών το χρόνο σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ,   την ώρα που το 56,2% δεν έχει κάνει καθόλου διακοπές τα 3 τελευταία χρόνια" εκείνος "επικαλείται ως επιτυχία για τον Τουρισμό, τα χαμόγελα όσων είχαν την τύχη ή την ευκαιρία να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στην Κέρκυρα, τον κατεξοχήν πασχαλινό προορισμό".

Σύμφωνα με την κ. Νοτοπούλου "μπορεί η Κέρκυρα και άλλοι δημοφιλείς προορισμοί να εμφάνισαν υψηλή πληρότητα στα ανοιχτά καταλύματα, σύμφωνα με την ΠΟΞ ωστόσο ο αριθμός των εποχιακών επιχειρήσεων που λειτούργησαν τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν ξεπέρασε το 30% του συνόλου των καταλυμάτων της χώρας"!

Προκαλεί τον πρωθυπουργό "να αναζητήσει  αυτά τα χαμογελαστά και ευχαριστημένα πρόσωπα σε λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς, σε μη εορταστικές περιόδους, στις μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις που δεν ξέρουν πως θα καλύψουν τα λειτουργικά τους έξοδα εξαιτίας της ακρίβειας Μητσοτάκη, στους εργαζόμενους στον τουρισμό που έχουν εγκαταλειφθεί δυόμιση χρόνια τώρα, στις επιχειρήσεις που αγωνιούν για τις χιλιάδες κενές θέσεις εργασίας στον τουρισμό επισιτισμό που δεν μπορούν να καλύψουν εξαιτίας της μεγάλης φυγής που φέρει την υπογραφή Μητσοτάκη και στους χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν ξέρουν πως θα βγάλουν το μήνα".