Τρεις αλλοδαποί εξαπάτησαν οδηγό και του πήραν 150 ευρώ. Του είπαν πως, δήθεν, είχαν μείνει από βενζίνη και του ζήτησαν χρήματα, δίνοντάς του για... ενέχυρο κοσμήματα. Μόνον που δεν επέστρεψαν ποτέ, ενώ τα κοσμήματα αποδείχτηκαν... χάντρες για ιθαγενείς!
Το περιστατικό συνέβη στο δρόμο προς το Κάτω Νευροκόπι, στις 10 Μαρτίου 2023 και αστυνομικοί του Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου Δράμας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών για απάτη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, το ίδιο πρωί επί της εθνικής οδού επιχείρησαν να εξαπατήσουν έναν ακόμα οδηγό χωρίς να τα καταφέρουν, καθόσον αντιλήφθηκε την απάτη σε βάρος του.
Οι δράστες εντοπίστηκαν χθες το πρωί στην Εθνική Οδό Δράμας-Κάτω Νευροκοπίου από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο βραχιόλια, ένα ρολόι χειρός και χρηματικό ποσό. Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν ως μέσω τέλεσης αξιόποινης πράξης.
Σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα.