Νίκη «χρυσάφι» -που τον επανέφερε στην κορυφή της Super League, ισόβαθμο με την ΑΕΚ στους 66 βαθμούς- σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας 1-0 του Άρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off. 

Χρειάστηκε ένα τυχαίο γκολ του Άντραζ Σπόραρ στο 69’ για να πάρουν οι φιλοξενούμενοι τη νίκη. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε... μικρό μπάσιμο από τη μεγάλη στη μικρή περιοχή, βρήκε την μπάλα με την πάνω πλευρά του κεφαλιού καθώς περπατούσε, της έδωσε ύψος, κρέμασε τον Σιαμπάνη και πέτυχε το γκολ που έκρινε το ντέρμπι.
Κι όμως, ο Άρης ήταν που ξεκίνησε πιο έντονα, που έτρεχε περισσότερο, αλλά που φαινόταν να χάνει δυνάμεις όσο περνούσε η ώρα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν προς το τέλος, αλλά χωρίς να καταφέρουν κάτι. Ήταν ο Παναθηναϊκός που είχε -σαφώς πιο λίγες, αλλά πιο καλές- ευκαιρίες.
Ο διαιτητής έχασε τη φάση του Οντουμπάτζο στο 27' του δείχνει κίτρινη, αλλά και στο VAR δεν τον καλούν, ως όφειλαν, να αλλάξει την απόφασή του. Ήταν ο ορισμός της κόκκινης.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: - / 69' Σπόραρ
Δοκάρια: 12' Πάλμα / -
Διαιτητές: Ταμάς Μπογκνάρ, Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ Κομπόρ, 4ος Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς, VAR: Νικολακάκης (Λασιθίου), AVAR: Δάλλας (Ηπείρου).
Κίτρινες: 26' Οντουμπάτζο, 62' Αμπ. Καμαρά, 75' Φαμπιάνο, 77' Καμάτσο / 12' Σάντσες, 62΄ Σάρλια, 76' Χουάνκαρ
Κόκκινες: 90’+2’Αμπ. Καμαρά (δεύτερη κίτρ.) / - 
Οι συνθέσεις:
Άρης (Τόλης Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (86’ Πίρσμαν), Νταρίντα, Ετέμπο (79’ Γκρέι), Πάλμα (70’ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (46’ Ντουκουρέ), Ιτούρμπε (70’ Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά.
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Παλάσιος (70’ Μπερνάρ), Τσέριν (90’+2’ Μάγκνουσον), Κλεϊνχέισλερ (60’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (60’ Σπόραρ).