Ζευγάρι Αλβανών συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για κατοχή μεγάλης ποσότητας χασίςλ
Ο άνδρας, 42 ετών και η 44χρονη γυναίκα συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι. Στο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητό τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  34 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 35 κιλών και 692 γραμμαρίων.
Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 38 κιλών και 117 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, υλικά για συσκευασία ναρκωτικών ουσιών, 820 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο ιδιωτικής χρήσης επιβατηγά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε ο δράστης για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες ήταν μέλη διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης από την Αλβανία και ρόλος τους ήταν η παραλαβή, η μεταφορά, η απόκρυψη και η περαιτέρω διακίνηση των ποσοτήτων κάνναβης.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες ήταν μέλη διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης από την Αλβανία. Αναλάμβαναν να παραλάβουν τα ναρκωτικά, να τα κρύψουν και να τα διακινήσουν στις πιάτσες των τοξικομανών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και εγκληματική οργάνωση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.