Διακωμώδηση του ποδοσφαίρου στο Καυτανζόγλειο: Έληξε πρόωρα η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας να μένει με έξι παίκτες!

Το παιχνίδι έληξε στο 57’ με τον Ηρακλή να προηγείται με 6-0 σε εκείνο το σημείο… Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαίνουν στον απίστευτο κόσμο της SL2. Ο Απόλλων Λάρισας κατέβηκε με 13 συνολικά ποδοσφαιριστές για να παίξει με τον Ηρακλή με την αναμέτρηση να ξεκινάει κανονικά.

Το σκορ του ημίχρονο ήταν 6-0 με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι εμφανής στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, επέστεψαν για το δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να κάνουν τις δύο αλλαγές που είχαν δικαίωμα με βάση τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που είχαν στο ρόστερ τους. Ακολούθως ένας ένας οι παίκτες του Απόλλωνα… ξάπλωναν στο χόρτο προσποιούμενοι τους τραυματίες με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί αφού έμειναν με έξι ποδοσφαιριστές. 

Ως εκ τούτου το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί στους Κυανόλευκους ενώ προβλέπονται και τιμωρίες στους φιλοξενούμενους. 

Για την ιστορία τα γκολ μέχρι το 6-0 είχαν πετύχει οι Άλεξιτς (χατ τρικ), Γιουμπιτάνα (δυό) και ο Τόμας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Δοκάρια: 41′ Κουντουριώτης / -

Γκολ: 12′,34′,37′Άλεξιτς, 17′,42′ Γιουμπιτάνα, 29′ Τομάς /- 

Διαιτητής: Στρατούδης (Έβρου)

ΠΟΤ Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ (46′ Σιούτας), Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα (46′ Άλβαρεζ), Κουντουριώτης, Πατράλης, Τομάς, Άλεξιτς (46′ Σγουρής).

Απόλλωνας Λάρισας (Μιχάλης Μπίζιος): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης, Μπαλογιάννης, Αυλωνίτης, Καλούσης, Χαλάτσης, Διβανές, Μπεκιαρίδης, Φουρκιώτης, Νούσιος, Χουμόλι.