Καταλαβαίνουμε ότι το να έχεις μία Ferrari στο γκαράζ σου είναι κάτι το εντυπωσιακό και μάλλον σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα. Πόσο μάλλον να έχει περισσότερα από ένα μοντέλα της ιταλικής μάρκας στο γκαράζ σου, κάτι που σε κατατάσσει ανάμεσα στους πολύ λίγους τυχερούς αυτού του πλανήτη. Ακόμα όμως και για εκείνους που δεν έχουν μια Ferrari στο γκαράζ τους υπάρχει ελπίδα να βάλουν έστω και το λογότυπο της μάρκας κάτω από το σπίτι τους ή μέσα στο σπίτι τους. Σε μια δημοπρασία της Bring A Trailer στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε μια σπάνια πινακίδα της Ferrari η οποία είναι αυθεντική. 

Η πινακίδα είναι αρκετά μεγάλη σε διαστάσεις με μήκος σχεδόν 3,5 μέτρα και ύψος 63,5 εκατοστά αναγράφοντας το κλασικό λογότυπο της μάρκας από το Maranello. Έχει ειδικές υποδοχές για τοποθέτηση σε τοίχο, ενώ το βάρος της είναι πάνω από 40 κιλά, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε βοήθεια για να την τοποθετήσετε. 

Η πινακίδα προέρχεται από έναν αντιπρόσωπο της Ferrari στις ΗΠΑ και στο εμπρός μέρος καλύπτεται από Lexan πλαστικό. Στο εσωτερικό υπάρχει σύστημα LED φωτιστικών σωμάτων 220V, ενώ η κατασκευή είναι από ατσάλι βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Για την ώρα η τιμή της πινακίδας έχει οριστεί στα 2.000 δολάρια (1.890 ευρώ), ωστόσο αναμένεται να ανέβει, αλλά να μην ξεπεράσει τις 3.000 ευρώ.