Τη συμμετοχή του στα play off εξασφάλισε ο Άρης έπειτα από τη νίκη του με 2-1 επί του Ατρόμητου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα. Όπως και στο Ηράκλειο άνοιξαν νωρίς το σκορ και πέτυχαν και δεύτερο γκολ γρήγορα, το οποίο, όμως, δεν μέτρησε καθώς, όπως διαπίστωσε ο VAR, υπήρχε εκτεθιμένος παίκτης σε θέση οφσάιντ.
Όπως, όμως, έγινε στο Ηράκλειο, πριν τη λήξη του α μέρους ο Άρης , που σαφώς ήταν καλύτερος σε όλο το 45λεπτο, πέτυχε και δεύτερο γκολ και "καθάρισε".
Στο β μέρος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν στον ίδιο γρήγορο ρυθμό και είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Δεν το κατάφεραν, όμως, με αποτέλεσμα να αγχωθούν μετά το 2-1. 
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 8' Νταρίντα, 27' Γκαρσία / 80' Ρομπάι
Δοκάρια: 27' Νταρίντα / -
Διαιτητές: Σπυρίδων Ζαμπαλάς, Αθανάσιος Θανασιάς, Δημήτριος Μαυρουδής, 4ος Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης  
Κίτρινες: 17' Ματέο Γκαρσία, 20' Ετέμπο / 23' Αγκιμπού, 44' Χατζηισαϊας, 90+2' Τζοβάρας
Κόκκινες: - / - 
 Οι συνθέσεις: 
Άρης (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Ενκουλού, Ετέμπο, Νταρίντα, Πάλμα (80' Χριστοδουλόπουλος), Ματέο Γκαρσία (67' Ιτούρμπε), Ρουπ (58' Ντουκουρέ), Αμπουμπακάρ Καμαρά (80' Γκρέι). 
Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Αγκιμπού Καμαρά (70' Φριτζόνσον), Οικονομίδης (70' Κουέν), Ρομπάιγ, Ροτάριου (77' Τζοβάρας), Τζαβίδας (63' Κιάρτανσον)