Οι φήμες λένε, ότι άλλος ένας υποψήφιος προστέθηκε σε αυτούς που θα διεκδικήσουν το δήμο Θεσσαλονίκης: Ο Στέλιος Αγγελούδης, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μεταξύ άλλων πρώην ΓΓ Υπουργείου Ανάπτυξης.
Ο ίδιος ο κ. Αγγελούδης, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, που αφορούσε την πολύπαθη (από την πρώτη διοίκηση Μπουτάρη και μετά) πλατεία Ελευθερίας, φρόντισε να... θέσει θεμέλια σε αυτές τις φήμες. Η ανάρτησή του αφορούσε τα της πόλης και την εξέλιξη έργων. Ασκούσε κριτική και θα μπορούσε να είχε γίνει από οποιονδήποτε επικεφαλής δημοτικής παράταξης.
Έτσι, ως τώρα, έχουμε: Τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, που παρουσιάζει κάθε βδομάδα και μία δεκάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Τον Άκη Σακισλόγλου που κάνει επαφές στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Γιώργο Ορφανό, που θέλει να κατέβει και στην Α Θεσσαλονίκης. Τον Σάκη Τζακόπουλο, που ετοιμάζει τσίπουρο για δημοσιογράφους. Τον Σπύρο Πέγκα που, μέσα στη βδομάδα λένε ότι ανακοινώνει επίσημα. Τον Βασίλη Γάκη που αποφασίζει οσονούπω. Τον... τον... τον...
Κάποιος να τους θυμίσει ότι, αυτήν τη φορά, δεν υπάρχει απλή αναλογική...

Γράφει ο Περαστικός