Αν και δυσκολότερα από ό,τι αναμενόταν, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Τούμπας, σε αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Και σ' αυτό, βέβαια, έβαλε το χεράκι του κι ο διαιτητής...

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχασε σημαντική ευκαιρία μόλις στα 80 δευτερόλεπτα από την έναρξη, σκόραρε στο 10', όμως ο διαιτητής Διαμαντόπόυλος είδε, μόνον αυτός, ανατροπή του Λούα - Λούα. Ο VAR τον κάλεσε να το ξαναδει και να το ξανασκεφτεί, αλλά ο ρέφερι από την Αρκαδία ήταν κάθετος. Επέμεινε στο ανύπαρκτο πέναλτι κι έτσι έγινε το 1-1.

Αν δεν γινόταν το 2-1 στις καθυστερήσεις του α' μέρους κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγούνταν το παιχνίδι, αφού ο Λεβαδειακός ανέβασε στροφές κι ήταν ιδιαίτερα αξιόμαχος. Τελικά ήρθε πάλι ο Ντάντας, για να βάλει μπροστά τον ΠΑΟΚ και τους φιλοξενούμενους, που, πάντως, δεν το έβαλαν κάτω, να μειώνουν με αρκετή ώρα στο ρολόι ως τη λήξη, αλλά να μην τα καταφέρνουν από εκεί και το εξής για κάτι καλύτερο.

Την ευκαιρία του αγώνα, πάντως, την έχασε ο Ολιβέιρα λίγο πριν τη λήξη...

Με το δίκιο του ο Λουτσέσκου ήταν... Τούρκος με τη λήξη και μίλησε για δυο μέτρα και δύο σταθμά, μεταξύ ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης: "Πείτε μου ένα ματς που ο VAR καλεί τον διαιτητή για να διορθώσει την απόφαση και αυτός επιστρέφει στο γήπεδο με την ίδια. Είναι λογικό να χάναμε το μυαλό μας. Σταματήστε το αυτό, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βοηθούν τις ομάδες της Αθήνας με κάθε απόφαση. [...] Σταματήστε πια, αφήστε μας να παίξουμε. Το ίδιο πριν από τρεις μέρες, το ίδιο πριν από έξι μέρες, πάντα είναι έτσι. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του πλανήτη, μαχόμαστε αλλά θέλουμε σωστή μεταχείριση. Αφορά τι δίνουν στις άλλες ομάδες και πώς συμπεριφέρονται σε εμάς. Σταματήστε", είπε στο συνδρομητικό και έφυγε...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο : Τούμπας

Γκολ: 10' 45+4'  Ντάντας 61' Κουλιεράκης / 15' Μουτίνιο (πέν.), 66' Τσάπρας

Δοκάρια: - / 18' Καζένγκα

Διαιτητές: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Κωνσταντίνος Ψάρρης, Αθανάσιος Κόλλιας, 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης

Κίτρινες: 12' Κοτάρσκι, 69' Νάρεϊ, 76' Κωνσταντέλιας / 27'  Νταμπό, 45+2' Βινίσιους, 27' Παναγιώτου. 

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (79' Βιεϊρίνια/90'+3' Νάσμπεργκ), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (81' Φιλίπε Σοάρες), Ντάντας, Νάρεϊ (72' Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (80' Μπίσεσβαρ), Τάισον, Ολιβέιρα.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος (78' Συμελίδης), Μεχία (79' Σακό), Νταμπό (67' Γερεμέγεφ), Τσάπρας, Παναγιώτου, Μουτίνιο, Λούα Λούα (56' Τορό), Νίκας.