Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, μετά από την επίσκεψή του στο σπίτι του ψευτογιατρού προκειμένου να εκτιμήσει την ανάληψη της υπεράσπισής του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία και σειρά άλλων αδικημάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο πελάτης του μένει σε ένα «φτωχόσπιτο» 100 τμ., χτισμένο αγροτεμάχιο σε εκτός σχεδίου, ενώ για το εσωτερικό της κατοικίας χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό «απόλυτη φτώχεια».

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι είναι «επί χρόνια φυσιοθεραπευτής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ήταν επί χρόνια προσωπικός φυσιοθεραπευτής κορυφαίων τενιστών, αθλητών του στίβου και αθλητών του ποδοσφαίρου και πως έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους που χρειάζονται έναν πραγματικό φυσιοθεραπευτή με υψηλού επιπέδου σπουδές και με μετεκπαίδευση…».

Στην ανακοίνωσή του, ο γνωστός ποινικολόγος εξαπολύει απειλές κατά των ΜΜΕ που βρίσκονται έξω από το σπίτι του κατηγορούμενου αναφέροντας πως θα υποβάλλει μήνυση και θα ζητήσει «τη σύλληψη των δημοσιογράφων και καμεραμάν με την αυτόφωρη διαδικασία», εάν δε φύγουν από το σημείο.