Με χατ-τρικ του Μάνου Γκαρθία (47', 60', 74'), ο Άρης επιβλήθηκε με 3-0 του Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Ο Ισπανός μέσος ήταν απολαυστικός στο δεύτερο ημίχρονο, οδηγώντας την ομάδα του Άλαν Πάρντιου στη νίκη που την ανέβασε στην πέμπτη θέση της κατάταξης, προσπερνώντας αυτή του Κώστα Μπράτσου που... κλάταρε στην επανάληψη κι ήταν αναιμική επιθετικά. 

Οι γηπεδούχοι φάνηκε να μπαίνουν μουδιασμένα στον αγώνα, πήραν την πρωτοβουλία από το 20' κι έπειτα, αλλά δεν έδειχναν πολλά πράγματα. Όμως, αντίθετα με προηγούμενα παιχνίδια, έχαναν ευκαιρίες.

Στο β μέρος, όμως, ήταν καταιγιστικοί. Πάτησαν γκάζι, εξαφάνισαν τον Βόλο και κυριάρχησαν με 3-0. Και, όπως έπαιζαν, αν δεν ήταν ο Γκαρθία να κάνει χατ τρικ, θα το είχε κάνει... άλλος!

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν και πολλά πράγματα. Ένα σουτ από μακριά στο α μέρος και κανα-δυο προσπάθειες στο β και... έξω από την πόρτα.

Κι αν ο Πάρντιου δεν είχε το μυαλό στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό, για να κάνει αλλαγές ώστε να προφυλάξει παίκτες, το σκορ μπορεί να είχε φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: 47', 60', 74' Μάνου Γκαρθία / -

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Κάτοικος, Ιορδάνης Απτόσογλου, Μιχαήλ Νιδριώτης, 4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης

Κίτρινες: - / 18' Ντέλετιτς, 60' Γκάτζι.  

Κόκκινες: - / -

 Οι συνθέσεις:  

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά (22' Οντουμπάτζο), Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα (69' Ετέμπο), Ντουκουρέ, Μαντσίνι (81' Μαζικού), Ματέο Γκαρσία (81' Ροντρίγκεζ), Μάνου Γκαρθία, Γκρέι (80' Ιτούρμπε). 

Βόλος ΝΠΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα (68' Σι), Μεταξάς (56' Γκάτζι), Μπαριέντος, Μεθκίδα (68' Πιρές), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (84' Κούτσιας).