Θεαματική είσοδο στη χριστουγεννιάτικη περίοδο πραγματοποίησε το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου “OPEN MALL GALERIUS”, το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Δεκεμβρίου 2022, με μια εντυπωσιακή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του, στη συμβολή της πλατείας Ναυαρίνου με την οδό Δημητρίου Γούναρη, καρδιά της περιοχής εφαρμογής του έργου, αλλά και της Αγοράς της πόλης! 

Οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, κ. Παντελής Φιλιππίδης, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκη και κ. Πέτρος Λεκάκης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης και εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, των δύο φορέων που υλοποιούν το έργο “OPEN MALL GALERIUS”, υποδέχθηκαν τους κ.κ. Κώστα Γιουτίκα, Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας ως εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης κινητικότητας, κ. Μάκη Κυριζίδη, και Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Χάρη Αηδονόπουλο, καθώς και τον Προέδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Χάρη Κυπριανίδη. 

Κεντρικός άξονας που διέτρεξε τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες όλων των εκπροσώπων φορέων υπήρξε η ανάδειξη της σπουδαιότητας των συνεργατικών δράσεων, ανάμεσά τους και το έργο “OPEN MALL GALERIUS”, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της συνεργασίας των φορέων της πόλης προς όφελος της τοπικής ανάπτυξης όχι μόνο του κέντρου αλλά κάθε γειτονιάς της πόλης.

Τόσο ο Δήμος Θεσσαλονίκης όσο και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, μέσω των εκπροσώπων τους, επανέλαβαν τη δέσμευσή τους για υποστήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών της πόλης και δεσμεύθηκαν να συνεχίσουν στο δρόμο της καλής συνεργασίας, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία προς αυτόν το σκοπό.

Η διοργάνωση, στην οποία είναι καλεσμένη όλη η πόλη, περιλάμβανε μουσική με DJ, ενώ μοιράστηκαν κεράσματα και δωράκια στους παρόντες επισκέπτες και καταναλωτές, μικρούς και μεγάλους.  

Υπενθυμίζουμε πως η λειτουργία του Open Mall Galerius, στο πλαίσιο του θεσμού «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» (ΑΚΕ), στοχεύει στην επιχειρηματική αναζωογόνηση και αισθητική αναβάθμιση μίας από τις εμπορικότερες, παραδοσιακά, αλλά και ιστορικότερες περιοχές της πόλης, με τη δημιουργία ενός ανανεωμένου περιβάλλοντος χώρου, ανταγωνιστικού των περιφερειακών εμπορικών κέντρων.