Μεθυσμένος οδηγός μπήκε αντίθετα στην έξοδο της περιφερειακής οδού στη Διαγόρα (στην περιοχή της Τούμπας) και προκάλεσε ατύχημα στο οποίο τραυμάτισε δύο άτομα και τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Πρόκειται για 34χρονο Έλληνα, ο οποίος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος αλλά συνελήφθη, λίγο αργότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Το ατύχημα έγινε νύχτα Χριστουγέννων, όταν ο 34χρονος, με το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητό του, βγήκε από τη Διαγόρα στην περιφερειακή από την αντίθετη έξοδο και συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 35χρονος. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και οι δύο οδηγοί, αλλά και μια νεαρή γυναίκα που επέβαινε στο ένα από τα δύο οχήματα, οι οποίοι και πέρασαν τη νύχτα των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο.

Ο 34χρονος στη συνέχεια εγκατέλειψε  πεζός τον τόπο του ατυχήματος όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Καθώς ήταν και ο ίδιος τραυματισμένος, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και, αφού προέκυψε από τις εξετάσεις ότι είχε τραυματιστεί ελαφρά, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε αλκοτέστ. Διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 


H φωτογραφία είναι από το αρχείο